Nejenom bastlením živ je člověk a Žirafka zvlášť
Po delší době opráším rubriku, do které moc nepíši, ale to je tím, že toto nejsou stránky o vaření, ale o všem možném i nemožném. A opisovat staré recepty, nebo je dokonce někde kopírovat, se mi prostě nechce. A protože toho v kuchyni zase tolik nevymyslím, tedy takového, aby se to dalo publikovat, tak to dopadá tak, jak to dopadá.
Nápad na toto jídlo mne napadl v okamžiku, kdy jsem loupala brambory a přemýšlela nad tím, co by se z nich asi tak dalo udělat. V duchu jsem projížděla obsah ledničky a protože toho tam zase tak moc nebylo, bylo jisté, že to bude nějaký „ajntopf“ čili „Boží jídlo“ což je výraz mnou používaný při vaření stylem „Začnu vařit a Bůh ví, co z toho nakonec bude“.
Hodnocení: 10,00 (2 hlasy) - Ohodnotit - Celý článek | 4216 znaků | Počet komentářů: 28
Měla jsem doma jablka a honila mne mlsná Přemýšlela jsem tedy, co s nimi podniknout, a tak jsem prošla různé kuchařky. Všude něco bylo, ale nějak mi vždy něco chybělo nebo to nebylo podle popisu ono… no a tak jsem vymyslela tato zapečená jablíčka.
Nemám ráda složité recepty, ačkoli někdy se tomu opravdu nejde vyhnout, a proto je i tato dobrota značně jednoduchá.
Hodnocení: 9,00 (4 hlasy) - Ohodnotit - Celý článek | 1971 znaků | 1 komentář
|